over ons

over ons

“Bosveld Rooibos teesakkies, soos Rooibos hoort te wees” 

Met deze slogan begonnen wij in 2018 ons familiebedrijf. We vernieuwden de Bosveld Rooibosthee en bliezen het nieuw leven in. Dit doen wij met een ongekende passie voor Zuid-Afrika en ruim 25 jaar ervaring met rooibos. 

Ons doel is: bied de klant een lekker kopje rooibosthee voor een eerlijke prijs. Maar wat maakt het nu een lekker kopje rooibos? Hiervoor gingen wij terug naar de oorsprong, namelijk Zuid-Afrika. De conclusie, voor een lekker kopje thee gebruik je alleen de allerbeste kwaliteit rooibos, in een traditioneel teesakkie met voldoende inhoud en op een traditionele wijze gezet. 

Hiermee gingen wij aan de slag. Met als resultaat een traditioneel Zuid-Afrikaanse rooibosthee van de allerbeste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. In 2021 hebben we de volgende stap gezet naar een duurzamer product. Dit deden we door het gebruik van 100% Rainforest Alliance Certified rooibos en milieuvriendelijkere verpakkingsmaterialen. 

Onze volgende uitdaging? Een verdere uitbreiding van het assortiment en bredere verkrijgbaarheid van onze producten. Hierin kan je ons helpen door te vragen naar onze Bosveld Rooibosthee bij jouw supermarkt of drogist. 

Laat ons jou overtuigen van de kwaliteit van Bosveld Rooibos Teesakkies, soos Rooibos hoort te wees.