slider3

Bosveld Rooiboscrème werk vinnig en effektief vir die vel!
rooibos-dermacreme

Bosveld Rooiboscrème

De Zuid-Afrikaanse ontdekking voor een gave huid, werkt acuut en effectief!

Rooibos staat al decennia bekend om haar bijzondere eigenschappen voor de gezondheid van de mens en in het bijzonder voor de huid. Rooibos wordt enkel en alleen geteeld en geoogst in een specifiek gebied in Zuid-Afrika namelijk het Sedergebergte in de West-Kaap. Het wordt daar al duizenden jaren gebruikt door de lokale bevolking als 'gezondheidsdrank' en voor het gebruik op de huid. De naaldjes van de rooibosstruik werden gekneusd en in de zon gelegd voor fermentatie. Hierdoor worden de bijzondere eigenschappen van rooibos als het ware geactiveerd. De verwerking van rooibos is sindsdien niet heel veel veranderd en sinds de jaren ‘60 wordt rooibos-extract toegepast in hoogwaardige huidverzorgingsproducten.

Rooibos is rijk aan vitaminen en mineralen, waaronder hoogwaardige antioxidanten zoals aspalathin en nothofagin, die vrije radicalen tegenwerken. Vrij radicalen zorgen voor veroudering van de huid. Er wordt ook steeds meer wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de effecten van rooibos op de gezondheid en huid. Maar het beste bewijs zal natuurlijk uw eigen ervaring met het resultaat van Bosveld Rooiboscrème zijn! 

Bosveld Rooiboscrème is verkrijgbaar in tubes van 25 ml. nu tijdelijk van € 8,95 voor € 6,95 en 75 ml. nu tijdelijk van € 17,95 voor € 14,95

Bosveld Rooiboscrème

Verzorgt, verzacht & herstelt

Bosveld Rooiboscrème combineert een aantal zeer unieke eigenschappen zoals het verzachten, verzorgen en ondersteunen van het herstel van de gezichts- en lichaamshuid. Het is de eerste hulp voor de huid op basis van natuurlijke ingrediënten en versnelt het herstel ervan na bijvoorbeeld te lang zonnebaden, insectenbeten of een ongelukje in huis, buiten of bij sport en spel.

Bosveld Rooiboscrème is tevens een weldaad voor de ruwe, schrale (droge) huid en (zeer) gevoelige huid en ondersteunt het herstellend vermogen ervan. Bosveld Rooiboscrème werkt acuut en effectief.

Zeer hoge dosering rooibos-extract/hoogwaardige antioxidanten
Vrij van parabenen (mogelijk giftig)
Vrij van minerale oliën (sluiten de huid af)
Geschikt voor alle huidtypen inclusief de (zeer) gevoelige- en babyhuid
Niet getest op dieren en dermatologisch getest

5